fredag den 10. juli 2009

Sverige

Ja nu har vi været afsted i 6 dage, og det har været en lidt blandede fornøjelse. De første dage vi var i Borås var gode, Da vi nu var i Borås skulle jeg jo lige forbi Magnolia og det blev da også til lidt indkøb :-). Onsdag kørte vi op til Vännersborg, en noget våd fornøjelse, det har sådan set regnet siden torsdag morgen. Torsdag skulle vi havde været på tur til Trollhättan, men sådan blev det ikke da Lena og Bents fortelt stod under vand, og vi skulle have flyttet dem til en anden plads.
I dag kørte vi en tur i regnvejret og vi var nede og se sluserne i Trollhättan, holda hvor er der flot, det var bare så ærveligt at det ikke var noget bedre vejr så vi havde kunne sidde og spise madpakker. På turen tilbage til campingpladsen gjore vi holdt i Vännersborg og gik en tur på gågaden og fik noget at spise. Her var jeg også lige inde i en scrapbutik, men det blev ikke til det store indkøb.
Et lille egern som gerne ville fotograferes
Udsigt til vänern

Lena og Bent's fortelt fyndt med vand
Trollhätteren
Kort lavet med nogle af mine ny indkøbte stempler

2 kommentarer:

Linda sagde ...

Hvor træls at det bliver ved med at regne. Så må der jo hygges istedet. Forsat god ferie til Jer.

Kirsten sagde ...

Ejj hvor ærgerligt med det dårlige vejr. Vi prøvede noget lignende i Luxemborg for nogle år siden.

Håber alligevel I får det bedste ud af det.
Regnvejr kan nogengange give nogen sjove billeder, så måske du alligevel får lidt med hjem til de mørke vinteraftener :-D