søndag den 16. december 2007

Craft TV stjerne

I eftermiddag var vi til gløgg og æbelskiver hos min svigermor, og fik byttede julegaver med dem vi nu er på gave med. Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag.
Ellers har jeg været ved at lave en stjerne som var på craft tv i fredags, det gik ikke helt stille af sig ( det var ikke alle ord der var lige pæne), det startede med at jeg havde fået næsten alle stjernene limet forkert sammen, og så problemer med at få dem limet sammen. Det er nok den første og sidste af disse jeg har lavet.
Vil lige sige tak for de søde der bliver skrevet her.

5 kommentarer:

Mutte sagde ...

Det er da et meget flot resultat der er kommet ud af dine anstrengelser. Det ser altid så legende let ud når "tv stjernerne" laver det. Jeg tror de har øvet sig.

Betina Olesen sagde ...

Hvor er den flot...den må jeg lige ind og have luret...elsker deres program..

Hygge fra Betina

piabau sagde ...

Det er en utrolig smuk stjerne, kan godt se at det har været et kæmpe arbejde, bare det at få dem klippet ud i lige store stykker så der ikke er skævheder , for tilsidst at lime dem sammen. Jeg havde også kun tålmodighed til at lave en hvis det var mig.

Anne Bente sagde ...

åhhh, hvor er det dog en super flot stjerne:)sikke et arbjde.

ha en god dag :)

Jette/Thanni sagde ...

Den er bare så smuk...den må jeg da lige ind og kigge på craft.tv...ikke fordi jeg tror jeg har tålmodighed til den ..men alligevel :D