torsdag den 10. januar 2008

Skal ! skal ikke !!!

Jeg er meget i tvivl om jeg skal melde mig til Scrap i det jyske, når jeg ikke har nogle at følges med, da der skal for mig noget af en overvindelse til. Det er lidt meget træls at jeg ikke rigtig kender nogle, at deler denne skønne hobby med ( men hvis jeg ikke tager mig sammen og deltager i nogle af de forskellige ting der bliver afholdt lære jeg jo heller ikke nogle at kende der har samme interesse ). Anettes papir og stil afholder godt nok en scrapaften 1 gang om månende, men det har ofte været på mine arbejdsaftner, så der har jeg ikke været der så tit.
Men jeg tror jeg tilmelder mig + jeg vil også med på Scrapfun's kursus med at lave en kalender,det er godt nok noget af en transport for mig, men jeg vil bare så gerne lære nogle teknikker, er lidt uheldig at der aldrig bliver afholdt kursuser her på djursland.

Det er lidt mærkelig at på de forskellige scrap-forums er der ikke rigtig medlemmer her fra djursland ( af dem der skriver hvor de kommer fra), det er lidt pussig.


Nå men i tirsdag var jeg til scrapaften, og ville begynde på et minialbum med juleaften 2007. Først skulle det være lavet af tags, men så faldt jeg over et på CraftTV der var foldet at 6x6 papir, og var rigtig flot, men var lige lille nok, og genial som jeg jo er bestemmer jeg mig for at lave det af 8x8, HVOR var det lige det mellem ørerene var henne da jeg tog den beslutning, for hold da op hvor går der meget papir til 1 ark 12x12 til hver side ( noget bliver tilovers til restekassen). Nu håber jeg bare det bliver super flot der kommer nemlig til at gå 20 ark 12x12 papir til album og en æske det skal i. Skal nok blive lagt her på bloggen når det er færdig.


Vi har lige sat vores hus/nedlagtlandbrug til salg, så det er meget spændende om det kan sælges.

3 kommentarer:

piabau sagde ...

Glæder mig til at se det færdige album. Ja det er rart at have nogle at dele sin hobby med, jeg er så heldig at bo tæt på aktiviter og så er min datter også ved at være bidt af en gal scrapper så vi tar ud sammen, skal også til Helsingborg sammen i april.
Held og lykke med hussalget

Linda sagde ...

Du har ret vi er ikke lige så mange i det østjydske. Men jeg syntes du skulle overveje at køre en tur til Odder, vi scrapper igen den 27. januar og vi har det smadder hyggeligt. Det er da ikke så langt at køre. Der har da også været et par stykker fra Rønde.
Jeg glæder mig til at se dit mini album. Du er velkommen til at smide en kommentar på min blog så kan vi også aftale noget med Skive, der skal vi Odder piger og så med :-) Så kontakter jeg dig.

Anne Bente sagde ...

sååå spændende at se dit album, jeg ville også gerne der var flere helt her ude i det vestjydske, men godt vi har nettet :)