søndag den 13. januar 2008

Scrapbook Queen 2008 !!!

Nu har jeg snart lagt den sidste hånd på opgave 1 i Multiscraps Scrapbook Queen 2008, man må sige det var noget af en udfordring, har jeg mødt nogle kendte nææææ.. ikke sådan, har jeg en idol eller en jeg beundrer ikk' jeg sådan lige kan komme i tanke om ( Ronny mente det måtte være ham), men langt om længe kom jeg i tanke om en begivenhed, så nu håber jeg den opfylder kravende.

Igår tilmeldte jeg mig til Scrap i det Jyske, det bliver rigtig sjov/spændende at møde mange af alle jer der ligger en komentar her og man skriver med på de forskellige forums og blogs, glæder mig helt vild.

I dag kom de første, og kiggede på vores hus (ret hurtig må man sige det har ikke været i avisen ennu) men manden der var her var hvis lige høj nok til vores hus ( de fleste steder i huset er der kun knap 2 m til loftet, og han var 1,90 m).
Når og hvis vi får solgt, vil vi bygge hus i Ørsted, så vi flytter ikke så langt.

5 kommentarer:

Linda sagde ...

HEld og lykke med hus salget - glæder mig til at møde dig til Scrap i det Jydske ! Tænk stadig på Odder hvis du har lyst :-)

lam sagde ...

jamen så akn jeg da fortælle dig ,at jeg glæder mig til at se dig til scrap i det jyske. jeg kommer skam hele den lange vej fra nordsjælland og skal også holde et par kurser.

held & lykke med hus salget og konkurrencen

Kirsten sagde ...

Jeg har endnu ikke tilmeldt mig Scrap i det jyske. Har ikke fået min vagtplan for marts, så jeg ved endnu ikke om jeg har fri. Håber at kunne være med, - det kunne være så hyggeligt at hilse på dig :-)

Det var sørme da hurtigt, at der allerede har været nogen og kigge på jeres hus.
Held og lykke med salget :-)

Anne Bente sagde ...

jeg har ikke fået meldt mig på endnu, men jeg skal afsted det er sikkert, jeg glæder mig til at se alle jer forskellige :)

Betina Olesen sagde ...

Ja, velkommen til scrap i det jyske, så må vi da ligehilse på.

Betina