torsdag den 24. januar 2008

You make my day AWARDJeg har fået denne Awards af: Piabau, Majer og Kimic/Kirsten, jeg er meget glad og beæret over at have modtaget den, og især Kirsten skrev virkelig nogle søde ord.
Ja, nu kommer jeg så til, at skulle give den vidre, og det er så ikke så svært, men alle Jer jeg gerne vil give den til har fået ( af flere) eller har givet den til mig, der er kun 1 som der vist ikke har fået 1 Award og det er Linda/fru Ballegård, så derfor får hun den, især fordi hun fik skubbet til mig, så jeg meldte mig til Scrap i det Jyske, Tak for det Linda. Ellers giver jeg den til alle dem der kigger forbi min blog og lægger søde små kommentare, Det er bare så dejlig at læse.

Jeg har ikke været sååååååå aktiv de sidste par dage her på bloggen. Tiden er gået meget omkring vores hussalg og forberedelser til det nye hus, selvom vi hverken har købt grund eller solgt, skal det nye hus helst være langt fremme i forberedelserne, så når vi har solgt, vi kan begynde at bygge med det samme ( næsten ), og der er MEGET at tage stilling til, nogle ting mere interssant end andet :-) Vores hus er blevet vist frem 2 x mere, det ene par var vist meget intersseret + det første par, kommer igen på lørdag. Mon det ikke er helt flot 3 par har set på huset, og det har været tilsalg i 14 dage.

Jeg er også ved at se om jeg kan knække nødden til Multiscraps 2. opgave , og den syntes jeg også er svær, mit første valg at scrappe om, var en bord flagstang lavet af skibsklokken fra Jutelandia, min farfar var med til at sejle den til ophugning, og fik lov til at tage skibsklokken.Lige en lille rettelse... det er ikke fra jutelandia, men Fionia, skibsklokken kommer fra, havde nok ikke hørt ordenligt efter da min far berettede om skibsklokken, så sorry Linda
der kommer ingen layout med jutelandia, men et om Fionia, og så skal jeg nok få historien ordenlig på plads inden. Lige så længe jeg kan huske har denne flagstang stået på borvde ikke det til fødselsdage, og nu har jeg så fået den. Men flagstangen mangler et flag, og jeg glemte at købe et sidst jeg var i Randers, så jeg har ikke kunne, fået taget et ordenligt billede af den, så måtte jeg finde på noget helt andet at scrappe om til opg. 2, det er nok derfor jeg syntes denne opg. er særlig svær.

4 kommentarer:

Linda sagde ...

Tusind tak det glæde mig da, at der er nogen der tænker på mig. Jeg skal nok smide det på bloggen når jeg kommer hjem i aften. Jeg glæder mig da også til at det du har fra Jutlandia, da min mand osgå har sejlet med den i tidernes morgen.

Anne Bente sagde ...

ja, den opgave er virklig svær, jeg tror ikke jeg får den lavet denne uge, har så meget for tiden, så tror jeg venter og ser den næste :)

ha en god dag

Anne Thormose sagde ...

God fornøjelse med både hussalg og Multiscraps udfordring - jeg arbejder sig på min. ;o)

Kirsten sagde ...

Dejligt at du også kommer til Ejsing, jeg glæder mig til at hilse på dig (satser kraftigt på at jeg får fri den week-end)... :-)

Glæder mig til at se hvad du disker op med i 2. udfordring. Jeg er færdig med mit LO, men det kniber med at få lys nok til at tage et billede.