søndag den 3. februar 2008

BOM forside

The Scrap Cat er der kommet en udfordring på at lave en BOM = bogen om mig, som jeg har tænkt mig at følge så godt som muligt. Jeg syntes det er en god måde, at lave en livshistorie på. Jeg er SOSU-hjælper og ved hvor vigtig en livshistorie kan være, men også en måde for kommende generationer at lære mig at kende på.
Det er nu lidt mærkelig at lave noget med sig selv i centrum ( familien har flere gange spurgt til et layout med mig selv på)

Så her er min første side i min BOM

Den røde tekst er lavet som home made rub-ons, jeg havde bare ikke lige taget højde for strukturen i kartonen, så det blev knap så tydeligt, doodlingen er lavet med Silhouetten, skabalonen er fundet på denne side som Suzzi Q har fundet en super skøn side med masser af gratis filer siden hedder CRAFTY, le Craft Robo

12 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Den er blevet så flot synes jeg - med en masse detaljer og alligevel enkel :)
Og hej kollega..vi må vel helre holde sammen med alle de pædagoger/lærere der er på TheScrapCat-forum *G*

Kirsten sagde ...

Din forside er rigtig, rigtig flot. Fed doodling.
Gid jeg havde overskud til at lave en BOM, men det kommer forhåbentlig en dag, er nemlig enig med dig i, at det er vigtigt for de kommende generationer :-)

piabau sagde ...

Det er en rigtig flot forside,enkel og flot farvevalg. Jeg har lavet 13 sider i bom, udfordring der kørte hos dreampapers sidste år

maria sagde ...

Super flot forside du har lavet til din BOM. Er helt vild med din doodling.

Cowgirl sagde ...

Wau den er blevet flot - især den doodling - den giver lige prikken over i'et

Majer sagde ...

Rigtig flot forside!!

Tak for linket til GSD-filer, den side havde jeg ikke set før.

Charlotte Ravn sagde ...

Wauh et lækkert BOM LO, super flot og ja der er så mange flotte doodler på den franske side...måske skulle jeg også prøve at skære nogle af dem ud i stedet for at bare downloade dem lol

Pialine sagde ...

Flot forside - doodlingen er helt fantastisk.

Knuzzer
Pialine

Anne Bente sagde ...

hvor er den dpog flot den forside, flotte farver og detaljer :)

charlotte sagde ...

Super flot forside! Jeg kan rigtigt godt li' at den røde farver bryder lidt. Det ser vildt godt ud! Og flot lille tekst - elsker den bemærkning om at din BOM er skrevet med et glimt i øjet! :-) Herligt.

Glæder mig til at se de næste sider om dig selv.

Jette / ma11edina sagde ...

Virkelig super flot forside. Flot med den "røde" farve under billedet og så ellers dejlige rolige farver. Skøn doodling også! Ja, det er lidt specielt at scrappe om sig selv, men faktisk også sjovt og lærerigt ;-)

Betina Olesen sagde ...

Hvor er den blevet rigtig god...og hvor synes jeg at det dejligt at du har lyst til at være med til at lave BOM...synes faktisk at det er noget af det mere spændende scrapbooking.

Hygge fra Betina