søndag den 24. februar 2008

Ved fjorden

I dag har jeg lave dette layout fra vores campingtur i foråret sidste år, hvor vi besøgte Mariager camping. Vejret var helt fantastik, helt sommeragtigt. Billederne er fra en af vores aftenture langs fjorden, hvor der som altid, når der er vand og sten, blev brugt meget tid på at finde gode sten til at kaste smut med.
Billedet af layoutet er ikke helt så godt.
Jeg er helt godt tilfreds med dette layout, det er dejlig at lave noget man selv er tilfreds med, især efter de 2 layout, som jeg har lavet til Scrapqueen 2008 konkurrencen (det er noget bras), men det kan I få at se i morgen da vinderen bliver fundet (regner jeg med), så skal jeg nok lægge dem ud her på bloggen.
Nu får I også en lille trist historie.
Vores mindste datter læser på Handels Højskolen i Århus, og bor stadig hjemme, har søgt en lejlighed i Århus siden i sommers, midt i januar fik hun endelig en kollegieværelse, hvor var lykke bare stor. Lejekontrakten kom, og hun fik sendt den tilbage i god tid. Hun gik så og vendte på at der skulle komme et girokort til indbetaling af indskud, det kom ikke, hun ringede så til boligforeningen i mandags og fik af vide, at de var sendt samme dag, men der kom stadig ingen girokort, så hun ringede igen i fredags, hvor hun så fik at vide at værelset var lejet ud til anden side, de havde nemlig aldrig modtaget den underskrevet lejekontrakt, det der så er næsten mere mærkelig er de siger at de har ringede til hende 2 gange for at rykke for lejekontrakten, men hun har ingen ubesvarret opkald på hendes mobil, og ingenting på hendes mobilsvar.
Så vi har en pige der bare er så meget ked af det. Så Postdanmark tag jer sammen.

8 kommentarer:

piabau sagde ...

Det var da en trist historie håber der hurtig kommer et nyt tilbud. Super flot lo flot, opsæt og skønne farver

Kirsten sagde ...

Ejjjjj hvor træls for din datter, for kollegieværelser hænger ikke på træerne i Århus. Jeg håber det lykkes for hende, om ikke før så til sommer, hvor der er stor udskiftning. Claus står skrevet op til et andet kollegieværelse, tættere på centrum, og får forhåbentlig held af det seneste til sommer.

Det er et super flot LO du har lavet. Jeg kan rigtig godt lide papiret med bogstaverne, som passer til :-)

lam sagde ...

ej hvor bliver man bare vred på post danmark, når man læse den triste historie. Håber I finder en løsning på boligproblemet.
Super flot layout

Jette/Thanni sagde ...

Hvor er det bare synd for din datter, kan godt forstå at humøret er i bund :(...håber det lykkes for hende at finde noget andet hurtigt :)
Og et rigtig flot LO du har lavet, jeg kan godt li' farverne og stemningen i det - og dejlige billeder :)

Bitten sagde ...

Det lugter da lidt som om en eller anden har dummet sig ved boligselskabet synes jeg - også når de siger de har ringet flere gange. Husk næste gang at sende en indleveringsattest med så I kan bevise I har sendt det - eller endnu bedre at sende det rekomanderet. Håber snart hun finder noget andet.

Superflot layout, jeg er ret vil med de farver du har brugt og titlen også.

Betina Olesen sagde ...

Åhh...Mariager...en rigtig dejlig og hyggelig by. Kender ikke campingpladsen, men byen bliver da besøgt nu og da. Bor nemlig ikke alverden derfra.

Aj, noget møj med det værelse, synes ligesom Bitten, at det lyder som en fejl fra udlejningens side. Men det kan vel kun blive påstand mod påstand.

Et rigtig sødt LO, er især vild med bogstaverne.

Hygge fra Betina

Lesli sagde ...

Beautiful LO - very well done!

M&M sagde ...

Øv - hvor ærgeligt med det kollegieværelse!!

Super lækkert LO du har lavet. Det er nogle rigtig fine farver og flot opsætning.