tirsdag den 26. februar 2008

Scrapbook Queen 2008 udfordring 3 & 4

Jeg vil nu lige starte med den gode nyhed. Monica skulle ringe til boligforeningen igår ang. et kollegieværelser fra 1. maj. Hun fik den så nu er glæden atter her. Da hun ringede var det første damen spurte hende om, var om havde fået det bedre ( Monica græd som pisket da hun snakkede med hende i fredags). Vi var meget spændt på denne samtale, for hvis dem der står for fordelingen af kollegieværelser, ikke ville være med til, hun fik dette værelse kunne hun risikere at komme helt bagerst i køen, og så ville der jo gå atter 1 år.

Så kommer vi til den del af dette indlæg jeg helst ville undgå, nemlig de 2 bidrag til scrapqueen 2008. Det er nok det værste jeg nogen siden har lavet.
Ogave 3
På dette LO syntes jeg der ligesom mangler noget, ville have haft skrevet et digt eller ligende ang. en mors kærlighed til hendes børn. men kunne ikke finde noget. (det er sk... irreterende, ofte når jeg først får en ide er det sååå svær at se udover ideen, og komme på en anden ide)
Opgave 4
Dette layout gav mig virkelige store vanskeligheder, jeg følte mig virkelig låst, havde meget svær ved at se udover det, man kun måtte bruge, og havde også svært ved at bare få en ide om hvordan de kunne bruges. Da jeg så kom igang begyndte det at drille, det var meningen at det nederste billede skulle have været i hjørnet, men måtte flytte det for at gemme et mislykket stempel der nu er under billede, og jeg var i så stor tidspres at jeg ikke kunne nå at lave det om.
Det eneste jeg er glad for er at jeg fik scrappet denne sjove historie.

16 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

jeg synes de er super flotte begge 2,super detaljer også :)

maria sagde ...

Super flotte Lo begge to

Dorit sagde ...

DET kender jeg godt, har selv prøvet det i denne omgang, hvor jeg havde en idé jeg IKKE kunne komme fra, så det måtte blive som det blev. Så må man sige, bedre held næste gang og håbe man får en bedre idé i første hug næste ang !
Held og lykke for os begge - og de andre !

Jette/Thanni sagde ...

Hvor er de flotte begge to, men jeg er helt vild med det øverste!! :)
Og kan godt forstå du gerne ville ha haft et digt eller noed med, men synes nu der er så meget udtryk i det som det er - og nogen skønne farver og fremfor alt billeder :)

Jette/Thanni sagde ...

..Og forresten da ..stort tillykke med, at datteren har fundet et sted at bo. Selvom hun må vente til maj, så kan jeg godt forstå at glæden er stor :)

piabau sagde ...

Godt at høre der er kommet glæde i det lille hjem. Det er ikke hele tiden man kan være vildt inspireret og tilfreds med sit arbejde og vi skal jo af og til løse opgaver under pres. Jeg synes godt nok den næste opgave er lidt svær

angely sagde ...

Jeg synes de er gode. Det er rigtig godt med dine smukke børn. Men jeg kender godt det med, at man låser sig fast i en ide.

:) Heidi

marianne sagde ...

Jeg synes også, at de begge to er rigtig flotte - men kender det godt - det der med at være låst helt fast....

M&M sagde ...

Jeg synes det er blevet 2 gode LOer - er især vild med det øverste!
Tillykke med at humøret er steget lidt hjemme hos jer :o) det var da dejligt at det lykkedes til maj måned.

Charlotte Ravn sagde ...

Jeg synes nu ikke du skal være så ked af dine layout, de er flotte begge to! Digtet kan du altid sætte på når du finder et som passer!

Anne Thormose sagde ...

Sikke nogle dejlige billeder af børnene. Og nogle flotte layouts.

Kirsten sagde ...

Det er 2 dejlige LO'er du har fået lavet.
Jeg synes bestemt ikke der mangler noget på LO'et med dine 3 børn. Det er super fint, som det er :-)

Sød historie på det nederste LO. :-)

Uh, det er svært med de kollegieværelser. Claus har lige fået besked på, at han kan flytte til et kollegie, der ligger mere centralt end Skejby, så han glæææder sig.
Tillykke med, at det lykkedes. Kan godt forstå hun blev ked af det forleden dag.

Linda sagde ...

Jeg syntes du kan være stolt at dine LO'er de er flotte hver for sig. Og hvor fedt at din datter har fået noget at bo, det er dejligt at de kommer godt afsted fra reden:0) Og til sidst glæder mig til at se dig på lørdag i Ejsing.

Anonym sagde ...

Men snälla du, dessa layouter är helt underbara. Jag sitter faktiskt och funderar på att lifta den första!

Hälsningar från Danska Lene som bor i Sverige. *L*

Betina Olesen sagde ...

Dejligt at humøret er steget...nu kommer foråret forhåbentligt ogsås snart, og varmer og glæder vores sind.

Fedt at du har vendt skitsen på det øverste LO, og har løst det så godt. Flot.

Hygge fra Betina

Lesli sagde ...

Super pages - TFS :)