mandag den 10. marts 2008

En dejlig dag

Sikken dejlig dag i lørdags, til Scrap i det Jyske, men hvor gik dagen dog hurtig, og hvor fik jeg lavedet LIDT, og der var masser af mennesker jeg gerne ville have hilst på men som jeg ikke nåede ( især dig Kirsten/Kimic ). Jeg var på 2 kurser doodling og minialbum, det var 2 rigtig gode kurser, begge var det Lisette/Lam som var underviseren. Jeg fik også købt lidt, 1 taske, lidt blomster, masser af karton, 1 dato stempel (på dansk) og en pk. "hattenåle" det var vist det jeg brugte penge på.
Jeg vil også lige sige tak til Sabina, alle forhandlere, underviserne, og alle os deltager, som var med til at gøre dette arrangment, til en super dag, med en god stemning.
Jeg har virkelig fået blod på tanden, overvejer at melde mig til i Rysling ( sådanne gode dage, sammen med masser af glade mennesker som deler samme skønne hobby som en selv, kan man ikke få for mange af :-) )
Her er det layout, som jeg lavede til martriale-konkurrencen ( den er lavet efter en Pagemaps skitse)
Har også fået lavet udfordring 5 til Multiscrap's Scrap Queen 2008, den var lidt svær ang. finde nogle billeder, jeg havede jo lige lavet et layout, som passede perfekt til opgaven, men det gik jo ikke at bruge det, tja hva' gør man så ? Jeg havede ikke rigtig nogle billeder fra min ungdom ( ja jeg har nok været en af de mest kedelige unge man kunne finde, det meste af min tid gik med mine heste).

9 kommentarer:

piabau sagde ...

Super flot lo, ser godt ud at du bruger det samme billede bare mindre, flotte farver

Jette/Thanni sagde ...

Det ser rigtig godt ud med de to ens billeder..og nogen dejlige farver du har brugt :)

Kirsten sagde ...

Ejjj, hvor ærgerligt, jeg var rundt flere gange for at se om jeg kunne finde dig, jeg ville så gerne have hilst på dig.
Havde du navneskilt på ?

lam sagde ...

Det var rigtig hygeligt at møde dig og dejligt at høre, at du kunne bruge kurserne til noget. Super flot layout du fik lavet.

Linda sagde ...

Ha ha ja jeg fandt dig jo, sjovt verden er lille. Og der blev spurgt meget til din far da jeg kom hjem :0)
Et skøn LO du nåede at lave.

marianne sagde ...

Hvor er den flot - er helt vild med din titel ;)

Lesli sagde ...

Beautiful page - thanks for sharing!

Charlotte Ravn sagde ...

Ja det er herligt, at være med til sådan nogle dage! jeg synes bestemt du skal komme til Rysling, så vi kan få hilst på hinanden ;)
Super flot LO du har lavet!

Dorit sagde ...

Ja, Jannet, du skal da komme til Ryslinge, det er bare så FEDT at komme rundt til diverse scraparrangementer !!
Så tøv ikke !
Men du har ret, man får ikke scrappet meget, for kurser og shopping og ikke mindst snak med alle de skjønne scrapquinder tager tid, men pyt, bare vi hygger os og får købt lækre sager med hjem. Sådan en dag er VORES dag !