fredag den 3. oktober 2008

Hvor heldig kan man være......?

Ja hvor heldig kan man være ? hele 2 dejlige ting er der sket på knap en uge. Det første der skete var at jeg blev Bedste til den dejligste lille dreng ( der skal hedde Lucas ) i søndags.
I dag ringede de så fra social og sundhedsskolen i Randers og spurte om jeg kunne starte på assistentuddannelsen til november ( havde først fået afslag ) så jeg er bare så glad :-)
Vores hus skrider også stille og rolig fremad, nu ligner det efterhånden en bolig, nu kan man begynde at se enden på byggeriet.
I morgen tager Monica og jeg ned til Fynsland for at se til lille Lucas og så skal vi lige forbi Rysling (ja jeg er snart ved at gå ud af mit gode skind, nu vil jeg snart lave noget scrap).

Her er lige er par billeder af den stolte Bedste og Lucas. Han ligger i en lyskasse fordi Camilla er rehsus negativ og der er overført antistoffer til ham, så den lille fyr får taget blodprøver hver dag.


Kan I alle have en SUPER weekend

5 kommentarer:

Pia sagde ...

Stort tillykke med begge dele, det må siges at have været noget af en god uge. God weekend til dig.

Thanni sagde ...

Ja du har da rigtig haft en god uge :)..først stort TILLYKKE med barnebarnet - uha jeg glæder mig til det bliver min tur til april ;)..og tillykke med at du er kommet ind på uddannelse :)

Anne Bente sagde ...

STORT TILLYKKE med begge dele, åhhhhh hvor er han dog dejlig den lille fyr.

Linda sagde ...

Hjertelig tillykke med lille Lucas!
Og tillykke med at du er kommet ind i Randers. God weekend til dig også, måske ses vi i Ryslinge.

Charlotte Ravn sagde ...

TILLYKKE bedste, hvor er han kær den lille fyr! Og tillykke med optagelsen på SS skolen!
Kommer du forbi og siger hej i morgen?