søndag den 4. januar 2009

Lidt kort

Ja, nu er vi kommet ind i 2009.

Vi har haft en dejlig ferie med alle vores børn hjemme. Camilla, Axel og Lukas tog hjem igår, så nu er vi atter kun 3 på Østerbakken.
Nu starter hverdagen igen, skal i skole helt indtil 15. marts så skal jeg i min første praktik, på syghuset (uha jeg er nervøs for det).
Jeg er kommet lidt igang med det kreative, har lavet lidt kort, havede ellers planlagt jeg ville have været med til cyber corps på Scrapsisters, i lørdags, men jeg fik ordnet lidt mere inde på mit scrap-værelse i stedet for, det er stadig ikke helt som jeg gerne vil have det ( og jeg kan ikke finde noget) jeg har luftet tanken lidt for manden om det ikke var en ide at lave noget a'la dette, de hylder er bare SUPER.
Det er de første kort jeg har lavet i laaang tid, ihh hvor er det bare dejlig at sidde og pusle med noget igen.
Her kigger Lukas på julemanden

2 kommentarer:

Pia sagde ...

Super søde kort du har lavet og så flot malet. Men hensyn til hylder er galleri hylder fra Ikea rigtig gode til at stille glas med blomster , knapper eller hvad man synes, alt er nemt at overskue fordi de kun er 10-13 cm dybe og kan sættet sammen til den længde man ønsker, bare et fif men ved selvfølgelig ikke hvad du vil have på dine hylder . Du må have en god aften

lam sagde ...

ja de hylder er sq geniale, kan godt forstå du vil have noget i den stil.
Super søde kort