lørdag den 25. juli 2009

Hjemme igen

Vi blev i Norge indtil mandag, hvor vi så kørte til göteborg, og ville være der indtil onsdag morgen hvor vil skulle med færgen hjem, og så kigge lidt på göteborg tirsdag. Men sådan skulle det ikke gå, alle campingpladser var optaget, så vi måtte et pæn stykke ned mod Varberg for at finde en campingplads der havde en ledig plads, og klokken var næsten 21.oo inden vi var noget frem, og forteltet skulle slåes op da det var drivvåd da det blev pakket sammen, så vi var meget trætte, en tur der skulle have varet 5-6 timer blev på 9 timer. Tirsdag gik så bare med at slappe ad og hygge os.

Da vi kørte mod göteborg havde vi frokost holdt på en rasteplads. vi sad inde i campingvognen mens vi spiste, vi sad og kiggede ud, og jeg sage: denne udsigt kunne ligeså godt have været i Danmark
Jeg havde ikke mere end lige sagt det, før noget kom springende ud i marken, mon ikke det var 2 elge

Her er lige et billede fra den sidste campingplads vi var på, i Åsa i Sverige, her kunne man virkelig sige at man kom hinnanden ved, lidt for tæt efter min mening.
Det blev jo også til en masse dejlige scrap indkøb på ferien

3 kommentarer:

lam sagde ...

velkommen hjem og sikken en masse skønne indkøb du har gjort dig

Linda sagde ...

Der er godt nok pakket på den camoing plads. Sikke mange dejlige ting du har købt. Og velkommen hjem forøvrigt :0)

Kirsten sagde ...

Hold da op så tæt man ligger på den campingplads. Gad vide hvad brandmyndighederne siger til det ??

Lækre legesager du har købt. Glæder mig til at se hvad du får ud af dem, når nu dine billeder er klar til at blive scrappet.

Ja, og Velkommen hjem da.... ;-)