tirsdag den 13. april 2010

Have og Madplan

Hvad går jeg og laver lige nu!! det er ikke hverken scrap eller kort, det vildeste jeg for gjort i den retning er at være på blog-rundfart og for set alt det flotte der bliver lavet i det ganske land. Jeg håber det kommer nu hvor sol og forår er over os, det giver lidt mere energi til mig (tror jeg).

Det kan være svært at have en stor levefod.

Det er nu ved at være 3 1/2 månede siden jeg holdt op med at ryge, og jeg er super glad for det, men men jeg bliver ved med at have lyst til at ryge engang imellem, sådan rigtig lyst helt inde i sjælen. Det mest mærkelige er at man kan få lyst selvom jeg syntes at det lugter RIGTIG grimt.

Nu har jeg siden det nye år startet lavet madplan for en hel uge af gangen, og forsøgt at handle det meste af en gang. Dette er ikke gjort for at sparre men for at få noget mere varieret kost. Jeg bruger meget de opskrifter/ugeplan der er i Ude & Hjemme som udgangspunkt, det er hurtige og nemme opskrifter, det er ikke ret tit at vi får prøvet en opskrift vi ikke kan lide, det er som oftest der lyder Uhmmmmmm fra bordet.

Det er bare så skønt at hygge sig
Her er denne uges madplan:
Mandag: Cæsar-salat
Tirsdag: Toscansk Pastaret (fra krudtugler og kanelsnegle)
Onsdag: Kyllingfrikadeller og ratatouille
Torsdag: Dampet sejlilet og grønt
Fredag: Lammefrikasse
Lørdag: Kyllingtarteletter (fra magasinet Mad)
Søndag: Flæskesteg
Det har været med til at vi altid ved hvad vi skal have at spise, men også at vi får brugt råvare vi aldrig rigtig har brugt i madlavningen.

Er der noget skønner end en forårs bebuder

I går fik jeg sået nogle frø af Klokkeranke og lagt nogle ærteblomste frø i vand som skal såes idag. Nu har jeg også nogle sjove grønne stikkeret, op fra jorden i mit bed. Det er porre der skal kunne komme med de dejligste blomster så det skulle jeg da prøve.
Her er så det løjerlig syn.

1 kommentar:

Pia sagde ...

super flot at du er holdt op med at ryge, jeg holdt op for 18 år siden og savner det stadig indimellem men det er jo ikke alt man kan få når man har lyst så bare hold ved. Jeg tror der ligger en mauil på Prima's hjemmeside.
knus Pia