søndag den 6. marts 2011

Kortmester udfordring nr. 2

Atter er det søndag og tid til at vise mit bidrag til kortmester udfordring nr. 2. Vi skulle lifte et kort efter et andet kort. Det gav mig noget hovedebrud, da jeg ikke kunne få mit kort til at være som jeg gerne ville have det til at se ud. Det sværre ved det var at jeg ikke rigtig viste hvordan det var jeg gerne ville have det til at se ud :-( . Færdig blev det, men jeg er ikke helt tilfreds. 
Nu går overvejelserne på om jeg skal tage en tur til fyn på lørdag, nærmer betegenet Middelfart. Det bliver kun som pubilkum, det er godt nok en laang tur,men jeg vil såå gerne ned at se og røre ved de mange nye ting :-)

3 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Smukt kort og rigtig fin løsning af opgaven, dejlig gul farve du har fået med...tror den har givet mange af os lidt hovedbrud ;))
Jeg kan kun anbefale dig at tage turen til Middelfart, det er dejligt, god stemning og skønt at se og mærke varerne IRL. Måske ses vi ;)

Jette / ma11edina sagde ...

Ps...glemte lige at skrive, at jeg giver lige knap kr. 300 for månedspakken fra Swirlydoos, men den er rigtig god, det har kun været én pakke som jeg ikke umiddelbart brød mig om, men jeg har dog fået lavet 1 layout af pakken, ellers er den helt i top :)

Kirsten sagde ...

Sikke et lækkert kort du har lavet. Sommerfuglen er utrolig smuk. Håber vi ses i Middelfart, hvis du bestemmer dig for at komme. Var det ikke i Ryslinge vi mødtes sidst - det tror jeg :-D