mandag den 28. april 2008

Award

Jeg har modtaget denne award af kirsten, tusind tak for den

Og jeg har modtaget denne award af Anne bente, også tusind tak for denne
Det er meningen at jeg skal give begge vidre til 5 andre bloggere, men men jeg tror snart de har været rundt flere gange ( sådan kan det gå når man er for langsom, så er alt optaget ;-) )
Jeg syntes at alle der kigger forbi, og giver sig tid til at lægge en lille kommentar, på min blog fortjener disse awarder. Atter engang tak til jer begge for dem, det er dejlig at nogle tænker på en.

Weekenden er gået med: lørdag var Frederik og jeg i Ree Park ved Ebeltoft, vi havde det skønneste vejr til en dejlig dag, her er lige et par billeder derfra


Søndag gik med at være i Odder til scrap på biblioteket. det var første gang jeg var med, det var smadder hyggeligt, sådan at tilbringe en hel søndag med andre der har samme interesse som en selv,( til pigerne fra Odder, I er kanon til at tage imod nye, tusind tak) lidt pussig så var der en en pige, Randi, fra Auning, som er ca 10 km herfra hvor jeg bor, så næste gang, såfrem og ifald det passer med vi ikke skal på job, vil vi køre sammen ( det er jo lidt af en udflugt at skulle til Odder).

5 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Det var da nogen skønne billeder du har taget af dyrene -især det med kamelen/dromedaren :D
Og tillykke med award'sne..hmm staves det sådan :D

Bitten sagde ...

Halllooo kvinde, hvordan har du lavet/taget det totalt nice billede af uglen? Det må du lige fortælle mig - bebe og please :-)

Kirsten sagde ...

WAUW for nogen gode billeder :-) De er da lige til at scrappe.

Mht. awarden så selv tak da ;-)

Kom så igang sagde ...

Tillykke anderkendelser du har fået,
Det er flotte fotoer du har fået med dej hjem parken

Linda sagde ...

Selv tak for sidst Jannet det var rigtig dejligt at du kunne komme. Det er nogle super flotte billeder su har taget. Men jeg har jo også dem i et minialbum ha ha....