tirsdag den 29. april 2008

Et Majer Minialbum

Da vi gik rundt i Ree Parken lovede jeg Frederik et album med billeder af dyerne, og det blev så til et minialbum, som Majer viste os i Rysling.

Dette er forsiden, er der nogle der har en god ide til at holde albummet lukket, så kom med den. Frederik kan ikke binde sløfer endnu ( han mangler 3 finger på h.h. og ikke meget kraft i de 2 finger han har), så andet en bånd.
Her er et lille udluk at siderne.
Siderne er limet sammen til så lommer til tagsene ( så bare der kunne komme et rimelig udpluk af ALLE de billeder jeg tog)
Det var efterhånden svært at pynte siderne da det jo ikke måtte fylde for meget.
Nu er det så spændende og se hvor længe albummet holder.
Til Bitten:
Billedet med uglen er jo også her fra turen. Det eneste jeg har gjort ved billedet er at beskære det. Er det svar på dit spørgsmål ??
Til vinderne af Multi Scraps opgave 7:
Tillykke til jer alle 3, super flotte bidrag. Jeg deltog ikke i denne opgave, da jeg ikke fik taget de billeder i februar, var godt nok ved at tænke på at "snyde" og bare have taget dem her i april, for opgaven lød rigtig spændende. Men blev enig med mig selv, at det ikke var fair play.

9 kommentarer:

piabau sagde ...

super flot album, søde farver og opsætning. Der findes nogle små magneter som kan limes på , måske det er en løsning der kan bruges

Jette/Thanni sagde ...

Det er et rigtig fint album - og nogen dejlige billeder I har taget i dyreparken :)

Bitten sagde ...

Åh, jamen så må du jo have et totalt cool, overlækkert, fedt, dyrt kamera der kan tage sådan nogle gode billeder (jeg tænker på den blurrede baggrund). Jeg lavede engang sådan en minialbum med et bånd rundt om, men i stedet for sløjfe satte jeg båndet fast med sådan et spænde, som man bruger på seler. Ved du hvad jeg mener? Der er godt nok ikke mange der buger seler mere, men så må du et smut i genbrugen (så får du også hele 4 spænder i ét par seler:-)

Kom så igang sagde ...

Det er meget flot album de har lavet, med mange flotte billerder

Dorit sagde ...

En vildt sød idé, hvor må han være glad for at du lige laver sådan et album af alle dyrene I så.
Jeg tænker på om et kulørt hårelastik kunne være nemt for ham at få omkring albummen. Måske kunne man også lave noget med velcrobånd, man kunne jo bare sætte noget matchende papir på bagsiden, så man ikke kan se det er velcro ?!
Den bedste idé er nok den med magneten, hvis du har sådan nogle, ellers kan de jo skaffes.

lam sagde ...

super lækkert album med fine detaljer. Kan bånd bruges til lukning?

Kirsten sagde ...

Sikke et dejligt album, de "Majer-albums" er rigtig søde ;-)
Det er nogen dejlige billeder I har taget af dyrene.
Det lyder godt nok som om I har haft en rigtig dejlig dag.
Jeg har også tænkt på, om vi skulle tage en udflugt til en dyrepark, bare sådan på "hotoshoot", man må jo være forberedt på lidt af hvert, hvis man vil deltage i Multi's udfordringer he-he....

Lene sagde ...

Jättesnyggt album. Lite nostalgi då jag kommer från Danmark men har bott i Sverige i 34 år.
Kul att hitta några danska sider.
MVH Lene

Karina sagde ...

Sikke et lækkert album. Og mange flotte fotos.