torsdag den 15. maj 2008

Lidt nyt !!!

Hvor dum kan man værre ????
I tirsdag var jeg igennem til Gæt den hemlige lyd på Radio 100, som dagens sidste forsøg på at gætte lyden. Da jeg blev ringet op at jeg var en af de 4 heldige den kunne blive ringet op, blev jeg spurgt om hvad jeg troede lyden var, svarrede jeg, ikke min allerførste indskydelse, men nr, 2 en loftventilator, og det var ikke den rigtige lyd (jeg var så heldig at være den af de 4 der kom i radioen, og hvor var jeg nervøs). Så onsdag skulle jeg jo så høre om lyden blev gættet, og hvad skete der, som nr. 2 den dag, blev lyden gættet, Og hvad sage hun et HÆVE SÆNKE BORD, min første indskydelse, så hvor dum kan man være at ikke tage den første indskydelse jeg kunne have vundet 58000,- dejlige danske kroner. Surt show....

Det har været en skøn sommerlig uge op til pinsen, men det har ikke været meget fornøjelse af det dejlige vejr jeg har haft, har jo sovet om dagen. Lørdag morgen gik jeg af min nattevagt, til 2 feriedage. Lørdag aften skulle jeg til 25 års jubilærum med min folkeskole årgang, en meget sjov og hyggelig aften ( der var nogle man bare ikke kunne kende, og andre lignede dem selv bare i en lidt ældre udgave).

Søndag, Pinsedag havde vi bestemt vi ville bruge på at hygge os og nyde det dejlige vejr, så vi tog til Bønnerup, på fisketur. Det var det skønneste vejr, selv ude på molen var der næsten ingen vind.
Det blev til 2 store fladfisk vi fik med hjem ( den lille babyfisk der er her på krogen, kom ud i havet igen).
Lidt scrap er det også blevet.
Billede er desværre ikke så godt.

5 kommentarer:

Kirsten sagde ...

WOW - 58.000,- kr. Er du vimmer, sikke en sommerferie det kunne være blevet til. Det var godt nok ærgerligt :-/
Jeg var i dagvagt de 2 af pinsedagene, så jeg mærkede kun det gode vejr på den måde, at ekstra mange kom galt afsted. Vi havde bl.a. 2 store sportsstævner i byen, og sådan noget giver altid en masse ekstra for os.
Til gengæld var vi på en dejlig tur ud i det grønne 2. Pinsedag.

Det lyder rigtig hyggeligt med jeres fisketur. Det er i hvertfald et herligt billede du har taget. skal deet mon scrappes?

Kirsten sagde ...

Rigtig sødt layout, iøvrigt. Det er nogen dejlige sommerlige farver, - specielt synes jeg det blomstrede papir du har brugt er sødt.

Dorit sagde ...

Det gør jo ikke altid noget, at billederne ikke er supergode, nogle billeder må man simpelthen bare scrappe, og man bestemmer jo heldigvis selv. Sødt billede af de 3 børn og ditto LO.
Sikke mange scrapsager der kunne være blevet af det beløb, og nok også en dejlig sommerferie til hele familien. Uh, hvor kan man ærgre sig !

Anne Bente sagde ...

åhhhh så super flot lo, lækre farver du har brugt :)

lam sagde ...

man skal ikke græde over spildt mælk siger de kloge, men jeg forstår sq godt din tanke, så tæt på og alligevel ikke ;O)

super flot layout i dejlige farver